divendres, 3 de juny del 2011

La Democràcia: de cara i cul

Aquesta setmana he flipat de mala manera amb el PSOE. Un partit que està fet caldo, que no el volen ni a Extremadura i que les poques comunitats que li queden se'l volen treure de sobre, que té una oposició creixent, que té milers de persones en acampades a les places de tot el país demanant més democràcia, i pam!




Quan ténen la primera ocasió de demostrar que realment han canviat, i que el partit adoptaria propostes provinents del 15M per aconseguir el suport social, rentar-se la cara i treure pit, ho tiren per la borda. Surten els barons, i presionen Chacón per a que no es presenti.

Això no és ni ètic, ni democràtic, i se'ls ha fet un lleig repugnant a les bases, que des de certs llocs reclamen més veu i menys elitisme en un partit teòricament socialista. Què feu? Cap a on voleu anar? Què voleu demostrar?

És quelcom semblant a la càrrega dels mossos. Per a mantenir la calma el que s'ha fet és provocar un follón de ca'l déu.

I ara encara estem pitjor que abans, Rubalcaba no és canvi, és continuïsme, i això provocarà un descontentament no només dels votants, sinó també de les bases del partit i de les joventuts.

I no estic recolzant Chacón, a mi em cau malament i tot, però era legítim que volgués encapçalar un projecte. I això no se li pot negar a cap militant del partit.

Ens omplim la boca de democràcia i som els primers en trepitjar-la. No m'extranya que ens surtin nafres.

1 comentari:

EL GRIFO GOTEA ha dit...

Doncs jo preferisc a Rubalcaba abans que a la Chacón. No hem de perdre de vista l´objectiu: el que volem és que NO guanye Rajoy perquè ens llevarà drets, com per exemple el del matrimoni homosexual i el d´adoptar fills als pares homosexuals.
I el millor per fer-lo fora de la Moncloa és Rubalcaba, tot i que veient com a castigat Espanya al Psoe en les eleccions municipals (que res tenen a vore amb el govern central), ho té prou difícil.

Salutacions, i m´agrà el nou grafisme del blog.