divendres, 3 de juny del 2011

Que corri l'aire

Amb la publicació del trasto aquest que ha costat 6 milions d'euros i que lloa Francisco Franco i José María Aznar l'únic que s'ha fet és bufar una mica per sobre de Madrid i ha sortit un núvol de caspa que als 5 minuts ha tornat a la posició anterior.

Fets com aquest demostren que Espanya no és un bon lloc per l'apertura de mires i el progressisme. Aquí no avancem. Ens quedem sempre per enrere, arrossegats per la mentalitat d'una part de la població que pensa que "con Franco se vivía mejor", que "los rojos, los homosexuales, los immigrantes y Zapatero" són el mal d'Espanya, però no pas els catòlics integristes, les grans fortunes, els corruptes, els liberals, especuladors... Aquests són la salvació per a la mentalitat d'Intereconomía, El Mundo, la Gaceta, ABC, i Veo7 (aquesta última fins que tanqui el juny, ull per ull).

Comentaris com el del guardia urbà de Barcelona que va dir "Me acerqué a Plaza Cataluña. Tanto guarro que había y ni una colleja pude dar" o algo semblant, fan que ens n'adonem que aquesta societat està podrida. O ahir al twitter, quan un noi va dir que el tancament de Veo7 era un fet positiu, una dona va clamar a la llibertat d'expressió, a les famílies que es quedaven a l'atur i recorregué als insults per fer-lo acallar.

És tot un cúmul, ja sé que m'estic desviant del tema, però són tantes coses les que hem de canviar...
 

Espero que el moviment dels indignats provoqui una reacció real de la societat.