diumenge, 11 de juliol del 2010

El Crit que mai s'escolta

Al 3/24 ha sortit la opinió d'uns quants madrilenys comparant l'importància entre la manifestació catalana i la final del mundial.

Ha sortit un desgraciat, perquè no té altre nom, que es diu Álex, com sortiaa la tele, que deia que "han tenido que poner la manifesación el dia antes de la final del mundial, que las cosas no se hacen así". S'ha de ser patètic d'opinar de quan es fa o no es fa la manifestació sense saber perquè es fa ara. No la fem per gust el 10 de juliol, hem estat nosaltes els que hem estat esperant durant quasi 4 anys, però és clar, que TVE, CNN+, Telecinco i Antena3 ténen el poder de tergiversar la informació que volen, i no hi podem fer res.

Aquestes cadenes de televisió han deixat la manifestació com una olla de radicals que agredien Montilla i Duran i Lleida i els escridassaven constantment. Només faltava que diguéssin que la gent tirava còctels molotov al veure'ls fumar. Ahir al estar davant de la furgoneta de TVE a la Plaça de Tetuan vaig pensar que Espanya se'n ressentiria, que tot allò li faria mal. Però avui al veure les notícies me'n he adonat.

Aquí va causar rebombori, però l'abans i el després no es palparan ni aquí ni a Madrid.

1 comentari:

Arya ha dit...

Quin fàstic de país... Si em pregunten d'on sóc em faria vergonya dir que soc d'espanya... i no fare disrcursos filosofics sobre el tema pq el blog es pot col·lapsar i pq acabaria d'una mala llet que no val la pena malgastar en aquests.. hipòcrites futboleros?