dijous, 30 de setembre del 2010

La Dictadura dels Cobards

Avui, dia de vaga general. I per les notícies de TV3 mostren tot el terrabestall que han ocasionat els piquets a Barcelona.
I és que actualment una vaga general es tradueix en por.
Es tradueix en la dictadura d'aquells que pels seus sants collons tanquen negocis aliens, tiren contenidors per les escales del metro de Paral·lel, incidències a Badal, Maria Cristina i Santa Coloma, d'aquells que creuen que putejar la gent que va a treballar és la millor opció per a actuar i també fer-se veure, durant un dia com aquest.
I és que ara ja no existeix la concepció de piquets, aquells que en teoria havien d'informar sobre la vaga general i perquè es fa. Ara els piquets són vàndals i seccions d'assalt. Fas el que volen, sinó et destrossen el local i et rebenten els vidres.

Diu Cándido Méndez que és un èxit democràtic. És clar, per a ell sí, però aquells que impotents anaven a treballar, i els paraven o amenaçaven no n'esarien tant d'acord.

Cada cop que miro la televisió m'indignen més les imatges de grups antisistema a la plaça Universitat que ajuden encara més a desprestigiar els sindicats, als que la gent ja no veu com a defensors del poble treballador, sinó com a partits polítics. I ja sabem com estàn valorats els partits aquí.

A més, em diuen reaccionari si critico els piquets, jo ja no sé què pensar de la gent. Sembla que en dia de vaga hi hagi estat de guerra al país.

Només una pregunta: Si Méndez i Toxo callen quan els seus "camarades" sellen les portes dels comerços amb silicona, de què ens titllarien si féssim el mateix a les seves seus de Via Laietana? Espero que algú ho faci i coneguin la impotència, que se'ls ha donat massa carta blanca.